Park de Verademing

Park de Verademing ligt pal voor de deur van Villa de Verademing waardoor je een heerlijk vrij uitzicht over de velden hebt. De gemeente is in augustus 2017 begonnen met de herinrichting van het park waardoor het opener en toegankelijker is geworden. Zo zijn er vier extra trappen geplaatst en er is een vijfde hellingbaan gerealiseerd en zijn er extra bomen, heesters en planten geplant. Het is misschien wel de grootste (gedeeltelijk) openbare speelvoorziening in Den Haag met voetbalvelden, een tennisbaan, een jeu-de-boulesbaan, een voetbalkooi, een paardenstal en een managebak. Kortom, voor iedere sportieveling is er wat wils.

In Park de Verademing kan je tevens picknicken aan speciale tafels en er zijn ook bankjes geplaatst waarop je even kan bijkomen van een rondje hardlopen of een bootcamp-sessie.

Wil je weten hoe het opgeknapte park er nu uitziet? Ga dan ter plekke kijken. Door het droge weer van de afgelopen zomermaanden staat het er wat verdort bij, maar dat zal in het najaar wel weer bijtrekken.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van alle ontwikkelingen rondom Villa de Verademing.