Bereikbaarheid villa de verademing

Openbaar vervoer

De Villa is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 6 minuten lopen of twee minuten fietsen liggen langs de Loosduinseweg en de Waldeck Pyrmontkade de haltes van de Randstadraillijnen 2, 3 en 4 die beginnen bij Loosduinen en de Uithof en eindigen bij het Centraal Station of in Zoetermeer.

Tramlijn 11 loopt van station Hollands Spoor naar het Scheveningse Strand/Haven en rijdt over de Conradkade.

Tramlijn 12 rijdt over de Beeklaan van Station Hollands Spoor en het strand van Scheveningen-Duindorp.

Informatie over het Haagse openbaar vervoer vind je hier: https://www.htm.nl/

Parkeren van je auto en die van je bezoek

Bewoners van Villa de Verademing die in het bezit zijn van een auto, kunnen deze in de directe omgeving van het pand parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid en een parkeervergunning is zo aangevraagd bij de gemeente.
Bezoekers kunnen gebruik maken van een bezoekersparkeervergunning hoewel deze alleen tussen 18:00 en 24:00 noodzakelijk is.

Meer informatie vindt je hier:
https://www.denhaag.nl/nl/parkeren/parkeren-in-de-stad/parkeren-in-segbroek.htm

Elektrische deelauto’s

In de buurt zijn een tweetal organisaties actief op het gebied van het delen van elektrische auto’s.

De Groene Regentes (https://www.groeneregentes.nl ) heeft een samenwerking gezocht met Buurauto ( https://www.buurauto.nl ) en heeft een aantal elektrische auto’s in de wijk staan. In het Energiekwartier, tussen het park en de Singelsgracht, heeft men samenwerking gezocht met We Drive Solar ( https://www.wedrivesolar.nl ), en ook in die wijk staan nu al elektrische deelauto’s.

Als je gebruik wilt maken van een elektrische deelauto, dan kun je je aansluiten bij een van deze twee organisaties. De Vereniging van Eigenaren (en de Energiecoöperatie) kunnen een deelautocontract afsluiten. Met name het systeem van We Drive Solar is interessant vanwege het gebruik van de energie van de zonnepanelen van het pand voor de autobatterij, wanneer hij is aangesloten op de We Drive Solar-oplaadpaal.

Gewone deelauto platforms

Er zijn natuurlijk ook andere deelplatformen waarvan je gebruik kunt maken zoals: Greenwheels, SnappCar en MyWheels,

Meer info vind je hier: Gemeente den haag auto delen

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van alle ontwikkelingen rondom Villa de Verademing.