Door wie?

De partijen achter Villa de Verademing:

Korrekt Bouw

Historie
Wij zijn een aannemersbedrijf met meer dan 60 jaar historie. Ooit begonnen als aannemer en loodgieter in het zogenaamde burgerwerk is het bedrijf de laatste 10 jaar uitgegroeid tot een compleet aannemingsbedrijf dat zich toelegt op onderhoud, verbouw- en nieuwbouwwerkzaamheden.

ALL ROUND
Wij zijn een allround aannemersbedrijf waarbij de klant centraal staat. Zoals het woord allround al zegt houden wij ons bezig met veel facetten van de uitvoerende bouw. U kunt dan denken aan kleinschalige verbouwingen bij particulieren, grote en/of gecompliceerde verbouwingen voor bedrijven en instellingen maar ook aan nieuwbouw van woningen, appartementencomplexen, bedrijfshallen en kantoren.
Wij werken samen met ons zusterbedrijf Loodgietersbedrijf Korrekt. Hierdoor kunnen wij totaaloplossingen aanbieden en snel inspelen op de vraag van onze opdrachtgevers.

Werkgebied
Vanuit het kantoor en werkplaats in het Oude Noorden in Rotterdam opereren wij voornamelijk in de regio Rijnmond – Den Haag – Utrecht.

Zakelijke Markt
Tot onze zakelijke opdrachtgevers behoren gemeenten en gemeentelijke instellingen, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, projectontwikkelaars en bedrijven.

Particuliere markt
Daarnaast verzorgen wij onderhoudswerk voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het kan hier gaan om incidenteel als ook om planmatig onderhoud. Alle werkzaamheden, zowel bouwkundig als installatietechnisch, worden in eigen beheer uitgevoerd.

Kennis, Kunde, Flexibel, Platte organisatie, kortom wij houden van ons vak
Onze medewerkers hebben een ruime ervaring op hun vakgebied. Graag denken onze mensen mee om tot een optimaal eindresultaat te komen. Wij zijn zeer flexibel en hebben een platte organisatie met korte lijnen. Snel en adequaat kunnen wij reageren op de wensen van onze klanten.
https://korrektbouw.nl/

De Stadbouwers

initiatiefnemer en ontwikkelaar

Alle betrokken partijen

WoonCompany verkopend makelaar
De Stadbouwers initiatiefnemer en ontwikkelaar
Korrekt Bouw Ontwikkelaar en bouwer
Gemeente Den Haag Leverancier van het oude pand
DaalWarries Architecten Architectenbureau
HSlijp Advies Energieconcept
Constructie Adviesbureau Booms Constructieve adviezen http://www.booms.nu/
WolfDikken Bouwbesluitberekeningen
BarendseAdvies Projectmanagement
Fariba Poorzade artist impressions
 Talitha van Leeuwen Woonstyling

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van alle ontwikkelingen rondom Villa de Verademing.